Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllningsdikt till Tomas Tranströmer


Tranan sträcker ut sin hals

tranan sträcker ut sin hals
genom hålet i himmelen

följer strömmen
mot det eviga ljuset
en sista gång

mörkret
för oss andra




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 484 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-28 23:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finstämd. Finns många symboler här. Den vingprydda lämnar livet, möter en annan dimension där de sörjande tvingas stanna kvar.
2020-01-09

    jennydreadful
Den är vacker
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson