Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm artonde oktober

Äntligen
KYSSEN

- jag har velat det här i två år nu
Andetag
Läppar möts
Allting börjar om
För allt som skulle vara - är
- du är det vackraste jag vet

(Det finns ingen morgondag)




Fri vers av Elsa Rohlén
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-29 21:22



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Som konstnärs själ jag är. Så ser jag bilder.. Både på ont o gott.. Här blir det BARA gott. En dagslända, sedd ur ett evighets perspektiv, leker med annan slända, under solens sken.. Den måste jag måla!!
Många säger att man måste fånga dagen och var o varannan skrivet om "Carpe Diem". När Vi inte ens kan stoppa tiden för en sekund... Man tar det väntade för det självklara.
Men det gör INTE Du.. Du förstår. Du har insett. Igår är borta, imorgon finns ej, dagen idag är Din.. Och DET fångar Du i ett Poem, som man ryser av välbehag ända ner till tårna. Och trots det mörka som INTE är mörkt. Utan helt enkelt insikt, i avsikten, så tar Du emot Kyssen, utsikten.
Bra! Bättre! Bäst!
Bo-Märke o en mängdrabatt På Applåder!! Du är värd det!!
Take care dagen är Din..

KB
2015-03-31

  petter rost
Ja... i dag. Det ÄR i dag, allting. Och i dag börjar allting om, som du säger – utan morgondag.

Jag vet att många skulle kalla det här pessimism, svartsyn. Men nej, det är sanning, en vacker sanning!
2015-03-30

  Hanna Bedö
Du är stark i det svaga.
Din bön är hörd och du är Guds barn.
Glöm aldrig det.

Flygkramar.
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Elsa Rohlén
Elsa Rohlén