Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


4 timmars sömn

Det kanske är svårt att förstå de ärr som pryder mig
så måna om att inte blir upprivna
dolda under vita tänder
sköna ord

Att dränka förståndet med alkohol
varje helg
Så lätt att förblinda

Tanken slår mig dagligen
varför är människor så patetiska?

2,5 år sedan
jag förlorade oskulden till \"The boxer\"
Ändå ville de inte lämna mig ifred
(Så kom igen då,
spräck mig era jävlar)

Ironin genomsyrar mig än
efter ett antal infekterade år på sträckbänken

Allt borde vara värt tiden

Var sekund jag går och tänker på dig
önskar din hand fanns i min
dina fingrar mot min kind


Och hon sitter där och lyssnar på flera år gammal
betyda-mycket-musik
Hennes kropp värker efter
(dig)
4 timmars orolig sömn per natt

Så mycket som borde göras
prioriteras
framför att må bra

En frånvaro i skolan på 30%
och nedbitna naglar
(Så många gånger jag lovat mig själv att sluta)

Om det bara vore världen som tog till sig istället
Men vad vet jag
bildspråket kanske var det enda språk jag någonsin förstod mig på

Snart kommer snön sluta att dölja världen därunder
och jag har bara hundra saker att göra tills imorgon
Men det vet jag inte än

Kom och lämna världen utanför med mig




Fri vers av Stormflicka
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-13 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stormflicka
Stormflicka