Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autopilot

Du är borta och jag är på autopilot
Du är borta men jag älskar dig vidare
Du är borta, jag vet inte om hur länge
Dina minnen som bensin räcker till

Du är borta och jag är på autopilot
Jag förföljer mina känslor som i sin tur
Förföljer all de drömmar du skapade oss
Min flyg saknar piloten och förr eller senare

Kommer jag landa så annorlunda utan dig
För jag är på autopilot och det kommer
Inte räcka länge till.. Rädda mig eller
Fortsätt att vara till vitne du..




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 166 gånger
Publicerad 2015-03-30 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS