Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En poet här inne inspirerade mig till att skriva texten denna. Gissa från vilken text och från vilkens penna. En poet här inne vill att jag ber varje person om lov att publicera dens namn i ingressen varav jag blev inspirerad. Källforskning?


Nästan ingenting om Örjan



Maximilian har en snopp
för stor för hans lilla kropp
maxa sin kropp vill han
för att kunna bli en man

men piller äta vill han ej
bara macka med lever pastej
så in sig med en doktor får
som kan det där med vuxna år

bada kallt och varmt basta
käka sallader o slingrig pasta
motionera var muskel även
såväl ock foten som lilla näven

goda råd får han från alla
de som kring honom valla
en god också särskild början
med kompisskap från store Örjan




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2015-06-19 09:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Berättande rim, vem kan motstå det? De flesta låtar och sånger byggs upp på det viset, de flesta slipper också därför smaka på riset...
2022-09-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP