Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känna

Att inte känna något alls
är ändå
i allra högsta grad
en känsla.




Fri vers av poemwriter
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-30 15:35



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Vilken insikt! Bravo!
2015-03-31

  KYREUS of Sweden
Absolut!
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

poemwriter
poemwriter