Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vet man inte vad man gör, chansen finns att man förblir kvar där man är"


Snöns förmåga!

Med dig borta ur mitt liv
Jag känner mig så kriminellt
För jag tortyr mig själv
Med dina minnen som redskap

Du gick och här
Skapades ännu starkare vänskap
Jag skyller inte på dig, för
Jag underkastade saknadens förmåga

Jag som trodde att snön
Skulle smälta bort för gott
Men vad viste jag då, att den
Dunstar senare och återfaller på mig!!!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 129 gånger
Publicerad 2015-03-30 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS