Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilopuls

Min vilopuls
Ett slag var femte minut

Är det där en fågel?
Skit samma
Det var nog bara en stolpe

Allt är blått
Vet inte riktigt vart jag är
Det är roligare än det borde
Blir lite sugen på sega råttor
Slår undan suget och landar lite

Ganska hungrig
Lite snurrig
Mår rätt bra
Vill inte riktigt lämna
Men har inte mycket till val

Som en förvandling
Från att vara Angel i X-men
Till att umgås med en sliten mask

Men jag tar mig snart tillbaka




Fri vers av Fabian Hjelm
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-30 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fabian Hjelm
Fabian Hjelm