Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minfält

Livet är ett minfält
Många visar rätt väg

Men det är svårt och tråkigt att följa
Så man viker ofta av

När man väl gör det så smäller det
Och då skyller man gärna på någon annan
Fast än det var en själv som vek av




Fri vers av Fabian Hjelm
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-29 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fabian Hjelm
Fabian Hjelm