Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amaryllis

Saknaden av din omedelbara närhet
får mig att sakta falla

Letar efter dig i djupa andetag

Svävande genom slöjor av moln
vilar din varma kind mot min axel

Trevar efter din nätta mage
formad av ditt liv

Min hand kupad runt ditt bröst
som ett skydd för det jag saknar

Viljan att ha dig blommande
får mig sakta att växa

Till en maskros

Lysande

Varm

Som sommarsolen mot din rygg




Fri vers av pöeten
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-04-13 19:46



Bookmark and Share


    Hans VIP
Den här tycker jag mycket om..."saknaden av din omedelbara närhet får mig att sakta falla" och "viljan att ha dig blommande får mig att sakta växa" känns för mig som varma beskrivningar av kärlek.Tack/Hans
2006-04-21

    NoMi F
En mycket mycket sinnerlig
poesi
Så älskade rader med tanke
Jag ser bilder, jag ser en
stark hand som äslkar djupt
Vackert
2006-04-16

  Ylvavirvla
Mmm, sååå vackert skrivet!
Fortsätt så!
2006-04-14

    Lars J
En riktig känsloväckare

Gillas!
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

pöeten