Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laxtid


Hur rätt leta efter något laxfärgat

Flytrev brukar vara säkert
eller garn
helst i natur

Vinglaset på bordet har avtryck
laxfärgade läppar

Går att diska bort




Fri vers av pöeten
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-04-20 22:21



Bookmark and Share


    sammyboy
mm riktigt fin dikt :D
fiskar du mkt? :P
2006-05-11

    HiFi
lax i alla dess former finns att avnjutas...
vissa låter det rinna ner för hakan
mums... vilken bra dikt... där fick du en fyrapoängare på kroken
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

pöeten