Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargen kommer


Vargen kommer inte ensam
hela flocken
dreglande
nafsande

I stugan svettigt rädd
stängd dörr
krafsar
varulvar

Ledaren hugger efter strupen
sitter fast
ylande
glupsk

Mitt blod färgar kudden
varmt pulserande
långsamt
rött

Kunde inte somna om
hård puls
liten
rädd




Fri vers av pöeten
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-05-29 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pöeten