Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A ja kommer ju a bevara min dialekt asså, som gammal stockholmare helt enkel t. För övrigt bojkottar jag OS och Fotbolls VM. Det märkliga är förstås att en människa som är född i England eller Sverige inte bosätter sig i Japan...


Tillvaron berikar mångfalden





Näre kommer te
å alltså snacka
som en söderkis

ere viktigt att
tänka på hur
en sådan där

mänska som Jerry,
Roberta, Roselda eller
William Williams pratar.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2016-10-06 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP