Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Pendlare

Tåget försenat
stol på mötet förblir tom
pendlarhelvete




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-31 13:07



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Jodå, så är det alltför ofta. En skam för vårt land, som låter smäskojande aktörer missköta järnvägen så att den blir sämre och allt farligare för passagerarna.
2015-04-01

  RitaBrunner
Varje måndag i Stockholm i alla fall :(
Ska det vara så svårt att få det funka!?

2015-03-31

    Dan Myrbeck
På pricken!
2015-03-31

    ej medlem längre
En bra senryu!
2015-03-31

  Marita Ohlquist VIP
En sann bild av verkligheten.
Bra förmedlat.
2015-03-31

  Anya VIP
Aj då. Inte kul att missa möten. Starkt avslut.
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP