Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtid och hösttid

Vårtid och hösttid kommer att införas
från och med 2016. Sommartid och
vintertid behålls. Klockan ska ställas
om enligt nedan:

Vårtid: En halv timme framåt
Sommartid: En halv timme framåt
Hösttid: En halv timme bakåt
Vintertid: En halv timme bakåt




Övriga genrer (Essä/Recension) av Dan Myrbeck
Läst 315 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-04-01 15:22



Bookmark and Share


  agneta pichler
april skämt

Ha ha
2015-04-12

  Lars Hedlin
Yes just like that!
2015-04-07

  Maria Sundelin VIP
Snacka om tidsnöd hihi
2015-04-03

  Angel of love
Rörigt värre ;)
2015-04-02

  Chawa VIP
April, april!
2015-04-02

  anits VIP
Ett härligt aprilskämt!
2015-04-02

  louisegirl
Haha vilket härligt Aprilskämt ;)
2015-04-01

  Ponkla
Haha, ja det vore hyfsat irriterande..
2015-04-01

  Blomma-Stjärna VIP
Ett bra 1: a aprilskämt - - - och dessutom ett mjukare förslag än den hela timmens framskjutning!
2015-04-01

  ResenärGenomLivet VIP
Neej...nu vill jag inte krångla till det mer, det räcker som det är...fast man vänjer ju sej vid saker efter ett tag om man måste...förhoppningsvis så va detta bara på skoj, men man vet ju aldrig...tänk om någon av de styrande ser detta och får för sej att det var ett bra förslag...huvaligen!!! :-)))
2015-04-01

  ULJO
Aprilhumor
2015-04-01

  Marja-Liisa Koski VIP
Hihi, usch!
Kram!
ML
2015-04-01

  Bibbi VIP
:-)

2015-04-01

  Magdalena Eriksson VIP
Jag e för trög att ens tänka tanken.
2015-04-01

    Elisabeth Nilsson VIP
April april!
2015-04-01

  Marianne Räf
Gick inte på det som såå!!
Är ingen jävla idiot !
2015-04-01

  Ingrid Trolle
Du misstar dig.
Jag hörde på radio
nyss att man ska
avskaffa sommartid
- på allmän begäran
ÄNTLIGEN!
2015-04-01

  Marianne Räf
Ha ha, gick nästan på den!
Som förslag tycker jag ej det var så bra!
Blir bara ännu krångligare!
2015-04-01

    Birgersdotter VIP
April april...
2015-04-01

  Teresia Ridell
Haha, tur man är blond så man knappt fattar...,annars kanske man hade gått på det;)
2015-04-01

    ej medlem längre
Bra aprilskämt!
2015-04-01

  Flicis VIP
Jo, se det blir grejer det...att hålla tiden..
2015-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Tar det som ett aprilskämt!
Eller?
2015-04-01

    ej medlem längre
En riktig löpsedelstext!
2015-04-01

  Gunnel Eriksson VIP
Kul! Har mina misstankar.
2015-04-01

  Eva Helene VIP
Vilken tur att det är första april idag!
2015-04-01

  KattenKin VIP
Haha ha! Snacka om att krångla till det! Skulle inte förvåna mig samtidigt... Den här var kul!
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck