Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pejling ibland identiteter.


Nånn Annan



Undrar hur det
skulle kännas å va´
nånn annan än
den man är !

Nånn som ser Världen
inifrån sig själv, på ett
annat sätt än jag gör !

En annan tjej med en
helt annan dygnsrytm
och som inte alls har
lika vanor och behov.

Eller en med pitt och
manlighetsförväntningar
å krav på sig. Som bördor?

En sjubarnsmamma i
regn å rusk å lervälling ...

Nånn som vill se M.R. -- död!

En magister som förklarar
Livet helt annorlunda än
jag gör det och som starkt
ifrågasätter mina Idéer ...

Tur att jag har mitt lilla
skal,
i vilket jag bor och kan
förstå -- den jag är....






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-31 14:59



Bookmark and Share


  P-E-H
Ja, den har jag funderat över många gånger... undrar hur livet skulle se ut och hur det skulle kännas....

Tack för fin text!
2015-03-31

  KattenKin VIP
Spännande text! Alltså för flera år sedan när jag fortfarande såg tv så gick det ett sånt där program där man bytte liv med varandra, kom att tänka på det nu att det faktiskt ordnats genom nåt tv-bolag. Jag kastade bara nåt öga på det så jag kan inte summera mera... :)
2015-03-31

    Dan Myrbeck
Mycket spännande tankar!

Visst vore det fantastiskt att få
vara någon annan eller några
andra ett tag!
2015-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf