Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkvällar

Det är märkligt
hur de sena sommarkvällarna
kommer tillbaka till ditt minne
när solen börjar skymta dagligen
och shortsen återtar sin plats i garderoben.
Minnena av glaset i din hand
hans händer i ditt hår
och leendet på era läppar
när varje andetag
var fyllt av lycka
vid underbara sena sommarkvällar.




Fri vers av poemwriter
Läst 465 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-31 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
heja, poem writer!! gillar det du gör!
2017-12-14

  RitaBrunner
Sommaren gör verkligen skillnad...så tänker jag!
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

poemwriter
poemwriter