Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"No matter how big your “mess” is, the blood of Jesus can take care of your issue." Creflo Dollar


en dag kurrar hon med husse som älskar henne

katten här

med svansen och öronen så långt ner som möjligt

rädd

jag behöver kärlek!

och det kommer någon

han är snäll

rädda katten ryggar vidare

i tanken på att bli lämnad

igen

hon ger sig inte

en dag

kurrar hon med

husse som älskar

henne

"God’s favor steps into your life and declares, “Let me help you accomplish what you could not do on your own!” Taffi Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-01 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP