Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"My breakthrough is a done deal." Creflo Dollar


blommar med alla mina blomblad

dom äger inte dig

du skriver

DIN C-uppsats

du hittar dig i formen

som du vill vara i

som C-uppsatsen

och i formen

som jobbet

kämpa!

kärlek och din familj får

du från Gud

när du jobbar

så fick du jobb från Gud

och du kommer hem

till ditt Safe Haven

"Ett helt hav kan inte sänka ett fartyg, så länge inte vattnet strömmar in. Världens negativitet kan heller inte dra ner dig om du inte låter den fylla dig." Fredrik Eklund




Fri vers av Ess VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-01 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP