Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstanken


Hinner se misstanken

före den slagit rot

Det tar ett tag att inse

vikten av den uteblivna

tyngden,

-det är inte lätt att vara
tung

Se upp nu ni andra -

tanken missade mig men

kanske inte dig

Tänk efter före




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-01 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP