Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"There is one thing that you can do better than any other…BE YOURSELF!" Taffi Dollar


hämtar mig och vatten

för andra

rinner vattnet

på jobbet

när dom skriver deras C-uppsatser

för mig hittar jag vattnet

och får uppfinna

pump för att få upp det

"You have everything you need within you to dominate your circumstances." Taffi Dollar








Fri vers av Ess VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-01 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP