Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"God’s favor steps into your life and declares, “Let me help you accomplish what you could not do on your own!" Taffi Dollar


ber när jag letar

kärlek

frihet

jag älskar dig

jag är med dig när du vill

du är katten jag älskar

fri

fin och kelig katt

som ibland känner sig klok

letar kärlek

"Authentic love will honor, respect, admire, and adore you." Taffi Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-01 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP