Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"God sees your worth. To Him, you have GREAT value! " Taffi Dollar


jag vågar ge mina vingar luften som dom längtar efter

förlåter mig

jag gör mitt bästa

och älskar han mig

så märker jag det nu

jag vågar ge mina vingar luften som dom längtar efter

"Love will embrace you with safety knowing that nothing can separate you from its grasp. " Taffi Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-01 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP