Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
""Nothing can stop my turnaround! I recieve my breakthrough!" Creflo Dollar


"connect med mig", säger jag till dom som sover

"åh så skönt och sitta här

när ingen ser mig"

hör jag mig säga

i skogen med mina katter

jo stjärnan ser mig

och träden

förstår jag

mig

jag är sedd

i männsikodjungeln?

nej

jag försöker

och det blir platt

och jag blir ledsen

se mig!

attention please!

brukade en tjej som gick i min gymnasieklass

kalla vissa personer

bekräftelse

likes

sårbar

se mig

connect med mig

säger jag till dom som sover

hur ser jag vem som är vaken?

jag vill inte missa någon kärleksfull på vägen och

ger alla jag möter en chans

och enda gången jag känner trygghet

är när vi båda är fria

att välja bort varandra

"Stay open, who knows, lightning could strike." Anthony Hopkins i Meet Joe Black




Fri vers av Ess VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-01 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP