Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLYDIGA BARN OCH OTÄMJDA HÄSTAR

Bara  därför  att  du  framstår  så  superintellektuellt
oåtkomlig  att  ingen förstår dig, och  för att du är så
mån  om din integritet  och ger ett  mystiskt  intryck
av  hemlighetsfulla  svar som  du  aldrig  ger, och för
att du  sticker  ut  ifrån  mängden  både i ditt sätt att
klä dig och i ditt  uppträdande så  måste vi  spionera
på dig,snoka i dina slängda sopor, se vad du handlar
i för affärer, vi   förföljer  dig  för  att  försöka utröna
vem du är,om du är lika fördömd som vi ,du är stalk-
ad dygnet runt, vi   fottograferar dig och noterar vart
steg du tar, reser du långt bort så har du alltid någon
som följer dig, så ensamen  är du aldrig, du är en sån
som tror  mer  på  kärlekens  makt  än  det  köttsligas
makt,och sådant trams har vi gett upp hoppet om för
länge sen,nej ! du är inte sjuk på något sätt, utan  det
är vi som förföljer dig som är sjuka,du betraktas som
ett hot trots att du inget ont gjort, men du bryter mot
det  normalas   acceptans  i  gemenskapernas   sociala
fängelse,dessutom säger du sanningar som måste för-
tigas,du har bara ett val  och  det  är  att  bli  en av oss
eller så gör vi dig paranoid, för  ingen kommer tro dig
om du påstår att du är förföljd. du  måste se det vi ser,
höra det vi hör,känna det vi känner,göra det vi gör och
tänka det vi tänker annars går du under, det  värsta vi
vet är olydiga barn och otämjda hästar.
                                              *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-02 06:18



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nu låter du precis som ett sånt där "olydigt" barn med "egen" vilja som vill ha saker och ting. (relaterat till text)
2015-04-02

  KattenKin VIP
Exakt! Bra skrivet!
En sån där vill jag ha
på jackan eller ryggan! :)
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP