Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Effective prayer gets results not some of the time, but ALL of the time." Creflo Dollar


"Be fearlessly authentic!" Taffi Dollar

jag älskar dig

och dig

och ni skriker

lämna mig ifred!

prata inte med mig!

ni skenar och mamma är i vägen

jag ber

och hoppas att rock bottom inte är

enda pedagogiken som funkar med er

"Any form of fear, including worry, is unnatural and should not be tolerated on any level." Creflo Dollar






Fri vers av Ess VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-02 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP