Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens tänkvärda 150402

Hon bygger illusioner

... i kärleks namn 

genom att Hon skapar starka känslor

... inom sig själv

det kan liknas som att Hon ger sig själv

... ett äpple

när Hennes kroppen egentligen skriker

... efter vatten

sen frågar Hon sig själv varför Hon fortfarande

... är törstig

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-02 21:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ja, så kan tänkvärt vara !
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP