Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Råder


En hel familj vid sömnens brant

Tystnaden skyndar på
kroppsglädjens gåben

Universum håller andar

Dagern möter sitt slut,
men exakt var?

Marken gungig av grumligt slutljus

En hunds naturilskna rädsla biter
men inte på mig

Två röster bortom längden och
bredden, sällskap men inte mitt

Vidderna vandrat vilse
på ängar stora som små nationer

Jag vänder hem

Där en hel familj vid sömnens brant

Tystnader fyller inomhuset




















Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-03 06:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja,mycket bra Mats!
2015-04-03

  Respons VIP
Fascinerande resa i det matsedinska språklandskapet!
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP