Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För äldrar



De känner varandra
genom Kritiken
Var fråga en plåga
-Ifrågasätter hela dealen
som vuxit till mångdecenniers
längd
-Metallen allt ädlare

De är mina för äldrar
bägge två
En slår den andra på

Förr vart jag rädd
nu mer
förvånad att det,
vad det nu är,
håller så

Pytte blir stort
å smått Gigantiskt
Men störst av allt är
min förundrade beundran
över att de delat liv i sextio
år än

länge

Dom är under bara




Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-03 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP