Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosorna ler när du inte ser

Somliga blir aldrig galna
Tappar aldrig förståndet
Flyger iväg med stulna vingar


Men jag svävar än

På orden du gav

mig.




Fri vers (Fri form) av fmeimalive
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-03 22:47



Bookmark and Share


    Oswaldina
Mycket vackert.
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

fmeimalive
fmeimalive