Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget ryms

Läppar mot rutan
Mjuka händer leker
Stannar till vid vägkanten
Kissar ståendes
Hårdare tag
Tiden stirrar blint
På ögon som vill mer
Bakom varma kyssar





Fri vers av fmeimalive
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-24 23:22



Bookmark and Share


  poetrymyass
FUCKING WHORE.
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

fmeimalive
fmeimalive