Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge upp, dumma hjärta mitt!

fördelen med att "ge upp" är
att du släpper taget
att du kan gå vidare
åtminstone kan försöka
men till skillnad från andra
är jag fast i en sött mardröm!!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-04 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS