Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förklara för mig..


Hur många liv kan man ha?

Du kallade också mig för ditt liv
Så som jag kallade dig mitt och menade..
Men ändå sålde du mig till första alternativen

Man kan undra..
Hur många liv hade du i säcken?




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-04 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS