Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag bara kunde lägga veto!

Hur än ofta mitt huvud frågar hjärta
om hur många gånger får du rösta på
samma smärta om och om igen.. men
ändå hjärtat upprepar samma svar:

Så länge vi finns till!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-04 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS