Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igen


Knullrufs två

Hon lyfter lätt tyngre
än snubben bredvid
Typiskt henne att intimidera
-värja sig för närhet

Å så nära bli fast under vikt
40 kilo tyngre än hennes egen
-rumpvärk både mål å medel

-Bastun med baken bar
I Juicebaren en Powerbar

I hissen hon sällan tar
-men benen svaga av allt tungt
suckas mot spegelns ytlighet

Hemma Instagrammar hon
ambivalent alla 183 cm och 79 kg
Stora biceps, OK
magrutorna inte OK - än

Sömnen kort natten lång

Jobbet välbetalt
Elegant kavaj, tretusen SEK jeans som hon ändå får kritik för
Tre affärer
Kling Kling och Kling

Gymmet igen
trettiofem pannor i var kabel
grimaserar med tungan ut - blää!
Ådror, åhej

Sover naket, sängen övergiven, överdriven
160 centilong bredd

Jogg till Utegymmet vid viken
vindpust pust pust

After work inför obokad helg
oron grenslar hennes sociala men
drinkar mjuknar tungan
ler spetsigt
full armbryt med Främling
som får vinna
-Grattis, vad stark du är
Han är lång, i högklackar är de tvillingar

Vaknar såå social
rullar upp ovanpå honom
kväver med längtans muskler
varvar sked och gaffel

svullar frukost, tillåter kolhydrater
Kan ta igen med dubbla puss
PASS dubbla pass väser hon tyst så inte nån ska höra
Särskilt inte lattemustachen som ser oskyldigt söt ut














Prosa (Kortnovell) av Mats Edin VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-04 06:24



Bookmark and Share


  Starkast
Gillar instinktivt! Anar ironi och parodi, gillar det - snyggt!
2015-05-11

    ej medlem längre
Originell bra sak Mats!
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP