Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskheten

Knäpp var du i skallen
Knäppare i under delen
Ena sidan gav du o tog kärleks löften
Andra sidan, välkomnade du motsatsen

En dag grät du av saknad
En dag gick du så hjärtlös
En dag kallade jag dig gudens ängel
Numera vet jag, hur stor är du misstagen hans

En dag skrött du, ni skiljer aldrig för religionen
Mina ögon vittnade, antalen som tusentalen
Finns inga riktiga riktlinjer, för er som inte skiljer
Kärleken och lusten, välkomnar ni allt till kusten




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 147 gånger
Publicerad 2015-04-04 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS