Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåa ögon

Flickans blåa ögon når mig från andra sidan bordet
och de är inte blå som andras.
De bär på något mer och något djupare
jag aldrig sett förut hos någon så ung.
Efter ett par flackande tillbakablickar
håller jag kvar min blick i hennes.
Jag ler.
De blåa ögonen försvinner
när huvudet hastigt vänds bort
och jag tänker
att kanske har hon aldrig sett ett leende förut?




Fri vers av poemwriter
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-04 10:38



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Beteendepoesi när den är som bäst!
Välfångat från verkligheten idag!
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

poemwriter
poemwriter