Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I ignore the jealous, I ignore the malicious, I ignore the ignorant, and I ignore the paranoid. If the shoe fits anyone, wear it." Rick Pitino


Hela mig!

Jag borde bli inlagd på sjukhuset pga paranoia
För jag ser våra siffror varje dag, varje timme
I mina drömmar där finns du men också
I min vardag det finns dina fotsteg
I mina sekunder, i mina stunder

Hela mig är full av dig
Kärleken är så som en krig
Och i krig, i ett kapitulerade land
Allt som finns där, tillhör den vinnaren
Kanske därför jag är fången tills jag vinner
Tillbaka det som en gång var mitt, ja hela mig.




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 137 gånger
Publicerad 2015-04-04 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS