Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet..

Så länge jag finns
Finns du i mina löfte
Blir du min eller inte
Jag går hela vägen

Så som jag sa
Så många gånger
En gångskär
För alltid dig kär!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 132 gånger
Publicerad 2015-04-05 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS