Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dödande tyngden!

Dina regnade lögner
Fall på mig som sten
Jag förstod inte då
Men nu känner jag

Hela den dödande tyngden!




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 161 gånger
Publicerad 2015-04-05 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS