Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Notebook!

Lever jag så länge..
Lova mig en sak
Att du står
För dina ord
Som du sa efter, att
Vi såg på filmen The Notebook

Ifall om vi skulle skiljas..
Var 20e år skulle vi träffas..
Vi bestämde aldrig om var vi skulle ses, men
Jag vet att du vet, om var du förändrade mitt liv..

Lova mig att du står för dina ord
Åtminstone denna gång, för oss
Lova mig att du kommer dit
Den dagen.. Våran datum..




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 125 gånger
Publicerad 2015-04-05 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS