Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten duger inte längre

tillfredsställelsen gnager hål på fickorna
kräver en ny kostym till jul

vi är ju inte nakna längre
bara förenklat komplicerade

som dans och koreografi
vi kan improvisera fram
utan att gå bakåt

musiken är inte ensam




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-05 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson