Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningens svar

Två dagar som äktar en skugga
Natt lämnar daggen kvar
Där trådarna väver sin ålder
täckta av gryningens svar






© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-06 00:45



Bookmark and Share

    ej medlem längre
Fantastiskt vacker
tycker mycket om denna diktpärla
2015-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller