Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårväntan

Vår vilar stilla
knoppar sväller, fjolårsgräs
gömda blåsippor




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-06 13:46



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Fin fin vårhaiku!
2015-04-08

    Birgersdotter VIP
Förväntan
2015-04-07

    Dan Myrbeck
Bra
2015-04-07

  Njord
Vacker och harmonisk, bildlig! Gillas!
2015-04-06

    ej medlem längre
Fin haiku om vårtecknen!
2015-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin skildring om den kommande våren!
2015-04-06

  Ingrid Trolle
Känner vårlängtan
Att det ska ta fart
och sluta frysa om
nätterna.
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP