Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senruy


Åldring

Äldreboendet
sista hållplats i livet
son kör bort sängen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-06 13:51



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Ja, så är det! Den tomma sängen körs bort...
2015-04-08

    Birgersdotter VIP
Ögonblicksbild-glad sonen fanns där..
2015-04-07

    Dan Myrbeck
Synnerligen bra haiku!

Skickar med en text:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1696068

2015-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Kort, kärnfull text om livets slut.
Blir glad över att det fanns en son i närheten.
2015-04-06

  Ingrid Trolle
Kort och fin
sammanfattning
av ett sorgligt
faktum
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP