Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ska rymdvarelserna säga

de talar om att skicka meddelande till andra galaxer
vad är nyttan av att finnas till
om en inte märks av?

vi ska börja med att skicka enkla meningar

1+1 och kanske grundämnesbeteckningar

under himlen går Jackie
i en badrock med omaka skärp

hon drar upp persiennerna
noterar att det redan är eftermiddag

rymdvarelserna
vad ska de säga
när de ser allt det här?






Fri vers (Fri form) av ettbranamn
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-06 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettbranamn