Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite kärlek

Det finns en karta vid horisonten som bringar hopp men också tro. 
Och denna karta den ska berätta vart du ska söka dig efter ro.
Den ger dig trygghet den ger dig styrka , 
en gnutta glädje men framför allt, 
Se Denna karta kan ge dig kärlek
genom att leda dig till en famn. 

En famn av trygghet en famn av styrka
en famn av glädje och mycket mer.
Den ger dig känslan av hopp och frihet, 
att dela livet med någon mer , 
en man du älskar och som du hatar ,
som delar din sorg men också hans ,
han torkar tårar i svåra tider
och han är villig att ge dig allt!




Fri vers (Fri form) av elinmb91
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-07 09:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fin kärlek
2015-04-08
  > Nästa text
< Föregående

elinmb91
elinmb91