Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna ingick i ett tal jag skrev till min väns 50-års-dag 2013-04-30


VÄNSKAP

Du är skrattet som smittar
där du färdas på entusiasmens positiva våg.
Du är omtanken som öppnar dörren
till att lätta ett sargat hjärta.
Du är vördnaden som respekterar och
accepterar utan att dömma.
Du är vännen som har allt och lite till.
Jag är lyckan som har funnit dej.
Jag är vänskapens kärlek som värnar om oss.
Vi tillsammans är en skatt att förvalta
så som en sällsam rikedom få förunnad.
Vi tillsammans är känslan av tillhörighet
djupt i själars hemliga rum.




Fri vers (Fri form) av Feeling
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-07 10:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker vänskap som värmer. Jag kommer att tänka på en vän som vi båda delar:-)
2015-04-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
En vän ha
som gör livet bra
bättre kan det
ju ej va´!
Berättat så gott!

2015-04-09

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Helt suveränt skaldat!!!
Man önskar sig en sådan vän.. :)
applåder O Bo-Märke..

KB
2015-04-08

  ~Leonardo~
Upplyftande att läsa, och belyser vilken stor rikedom vänskapen är.
2015-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text!
Vänskap är en skattefri förmögenhet.
2015-04-07

  novemberly
"Jag är lyckan som har funnit dej"- hur fint och underbart som helst. Vänskap är verkligen underskattat.
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Feeling
Feeling