Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Treuddssken

Där tårarna söker sin moder
Våg vallar vakna ben
Ur ögonen skjuter dess vemod
Treudd av tankarnas sken




© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-07 19:08



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller