Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem Minuter

Går in genom dörren
Känner kaffedoften
ställer mig i kassan
beställer en kaffe
sätter mig sedan i en
av de grå fåtöljerna
Tittar ut genom fönstret

Ett stort fönster har Caféet
Lite som en bioduk
Ur en gammaldags dokumentär
Reflekterar kring livet och stressen
som en misär

Varför stressar vi så mycket
Ställer mig den frågan i fem minuter
Får direkt inget svar
Gråa regndroppar färgar snart stan




Fri vers av Sayam S Chortip
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-07 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sayam S Chortip
Sayam S Chortip